Eerlijke online marketing voor dappere merken

Marketing hoort een verlengstuk te zijn van de idealen waar een organisatie naar streeft. Ik help organisaties die een duurzame of sociale missie hebben. Dit doe ik als ervaringsdeskundige op het gebied van online marketing.

Aanbevelingen

Specialisatie

Ik werk vooral als adviseur en conversie optimalisatie (CRO) specialist. Dit betekent dat ik kan zorgen voor een succesvolle lead generatie voor jouw bedrijf. Ik richt mij met name op (business-to-business) dienstverlenende bedrijven. Met LinkedIn en Google advertenties, landingspagina’s, een chat op je website en vooral het meten van data neemt het aantal succesvolle leads toe. Dit doe ik als freelancer of op interim basis.

Achtergrond

Ik heb bedrijfskunde en marketing gestudeerd. Vervolgens heb ik mezelf, met veel mentoren en ondersteuning, alle ins en outs geleerd van online marketing. Ik heb vooral voor dienstverlenende business-to-business bedrijven gewerkt, bijvoorbeeld gerelateerd aan de geestelijke gezondheidszorg en onderwijs.

Is onze samenwerking de gouden formule?

Als er een duurzaam of sociaal bedrijf aanklopt die het verschil wil maken dan sta ik te trappelen om te helpen. Hebben wij een match denk je? Stuur me dan een bericht! In dat geval gaan we waarschijnlijk een leuke en waardevolle samenwerking tegemoet. Ik help jullie graag met de volgende stap.

error: Content is protected !!
Skip to content